Skip to main content

Proef de heerlijke combinatie van romige mozzarella, hartige oesterzwammen en de krachtige smaak van lepelkaas op deze verrukkelijke pizza.

Ingredi├źnten:

Voor het Deeg:

  • 1 bol Papi Pizzadeeg
  • Bloem voor het uitrollen

Voor de Topping:

  • 150 gram mozzarella, in plakjes
  • 200 gram oesterzwammen, schoongemaakt en in plakjes gesneden
  • 2 eetlepels lepelkaas (bijv. chaumes)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en zwarte peper naar smaak
  • Verse tijm blaadjes voor garnering

Bereiden:

Voorbereiden Deeg:

  • Laat het deeg ontdooien volgens de instructies.
  • Verwarm de oven voor op de hoogst mogelijke temperatuur.

Uitrollen en Beleggen:

  • Bestrooi een werkblad met bloem en vorm het deeg uit tot de gewenste dikte.
  • Leg de plakjes mozzarella gelijkmatig over het deeg.
  • Verdeel de plakjes oesterzwammen over de mozzarella.
  • Lepel de lepel kaas op verschillende plekken over de pizza.

Bakken:

  • Druppel olijfolie over de pizza en voeg zout en zwarte peper naar smaak toe.
  • Bak de pizza in de voorverwarmde oven tot de korst goudbruin is.
× Hoe kan ik je helpen?